Šatní skříň

1 450 Kč   –10 %
1 305 Kč

Dostupné varianty

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 16. 5. - 20. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Dokonale plní svůj účel, DIY design a šetří místo. Lehký a přitom pevný. Ideální úložný prostor pro chodbu, schodiště, ložnici, dětský pokoj nebo i sklep, půdu a komoru. Díky 2 šatním tyčím na ně můžete pověsit šaty, pásky a kravaty.
Praktický kryt: srolovaný závěs dveří je připevněn suchými zipy. Zipy slouží ke snadnému otevírání a zavírání dveří. Chrání vaše oblečení před prachem a nečistotami. Vybaveno popruhy, aby kryt neklouzal tam a zpět.
Velká kapacita a spousta úložného prostoru: extra velká skládací skříňka nabízí spoustu místa. Při rovnoměrném rozložení hmotnosti pojme každý oddíl až 5 kg a tyč na šaty až 15 kg
Vysoce kvalitní ocelové trubky, robustní plastové konektory: s hladkým povrchem jsou ocelové trubky odolné proti korozi a opotřebení. Plastové konektory vyrobené z vysoce kvalitního polypropylenu jsou bez zápachu, tlaku odolné, žáruvzdorné, robustní a stabilní.
Vodotěsné police: kryt a police vyrobené z netkané textilie jsou prodyšné a odolné proti vlhkosti. Poličky jsou laminované PP fólií a snadno se zbavují prachu a čištění

Značka SONGMICS
Katalogové číslo RYG12B
Barva černá
Rozměr 150 × 45 × 175 cm
Váha 5,3 kg
Sleva do 20%
Materiál ocel / netkaná látka / plast
O značce / SONGMICS

Značka SONGMICS má od svého vzniku v roce 2012 jasný cíl: vyrábět kvalitní a dostupný nábytek pro domácnosti široko daleko. Jejich produkty jsou jednoduché a funkční a pomohou vám si to doma uspořádat a zorganizovat. SONGMICS kladou velký důraz na zpětnou vazbu od svých zákazníků a své výrobky neustále vylepšují. A i díky tomu jsou tak oblíbené!

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Skladem, u vás již 30. 4.
Šatní skříň SONGMICS
1 251 Kč 1 390 Kč
Dřevěná skříň Ties WOOOD
14 590 Kč
Dřevěná skříňka Gijs WOOOD
11 950 Kč