Sedmimístná sametová modulární pohovka Tropea – levý roh

143 990 Kč   –46 %
77 436 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 1. 7. - 3. 7.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Plyšová a luxusní sametová potahová látka s jemným leskem. Ideální volba pro elegantní design nábytku. Má velmi dobrou odolnost proti oděru, což výrazně snižuje riziko jeho poškození. Materiál je mimořádně měkký, hedvábný na dotek. Díky delšímu vlasu se látka může během používání proměňovat. Tkaninu lze čistit mokrou cestou a žehlit při nízké teplotě. Chemické čištění je rovněž povoleno. Tkanina prošla testem na cigarety, což znamená, že čalounický systém je odolný proti vznícení a splňuje normu PN-EN 1021-1: 2014-12.

Značka MILO CASA
Katalogové číslo MIL_0S6L_2_F1_TROPE2
Barva Petrol
Rozměr 63 × 282 × 379 cm
Váha 169 kg
Sleva 40-60%
Materiál samet
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / MILO CASA

Italský značkový nábytek Milo Casa nabízí vysoce kvalitní nábytek vyrobený v souladu s životním prostředím. Všechny použité materiály a komponenty prošly důkladnými testy, aby byla zajištěna výjimečná kvalita, robustnost a dlouhá životnost výrobků.

Mohlo by se vám líbit

- 44 %
- 44 %
- 45 %
- 45 %