Stolní deska Tablo

14 550 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 31. 5. - 4. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Vytvořte si jídelní kout vašich snů pomocí stolních prvků ze série Tablo od holandské značky WOOOD. Jednoduše si vyberte požadovanou stolovou desku a rám a vytvořte si dokonalý stůl.

Jaseň je mírně měkké dřevo s rovnou kresbou. Rovná kresba zajišťuje, že jasanové dřevo se dá dobře ohýbat, díky čemuž je velmi vhodné pro nábytkářský průmysl. Ošetřené jasanové dřevo je pevné a odolné, ale neupravené jasanové dřevo může vykazovat spoustu pohybu a rychle žloutnout. Pískování dodává jasanovému dřevu elegantní a hladký vzhled, zatímco broušení mu zase dodává osobitý charakter. Jasan řezaný pásovou pilou má velmi robustní a drsný vzhled.

Značka WOOOD
Katalogové číslo 376094-E
Barva Mist
Rozměr 130 × 130 cm
Sleva do 20%
Materiál dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / WOOOD

Koncept WOOOD je velmi jednoduchý. Vyrábějí robustní moderní nábytek, který je snadno sestavitelný a spojuje v sobě dekorativní i praktické funkce. Značka WOOOD má jen jedno poslání - dodat šťávu jakémukoliv interiéru. Vyzkoušejte atraktivní a moderní holandskou značku WOOOD a vytvořte ze svého bydlení unikátní záležitost.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Skladem, u vás již 2. 5.
Jídelní stůl Ibiza – černá ACTONA
4 311 Kč 4 790 Kč
- 10 %
Jídelní stůl Ibiza − bílá ACTONA
4 851 Kč 5 390 Kč
- 10 %
Jídelní stůl Heaven ACTONA
14 841 Kč 16 490 Kč
- 10 %
Jídelní stůl Malika ACTONA
10 035 Kč 11 150 Kč