Třímístná rozkládací pohovka s úložným prostorem Highlife

Tento produkt není možné koupit.
50 200 Kč   –54 %
23 090 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 23. 5. - 27. 5.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu, včetně výnosu do bytu, od nás budete mít zadarmo.

Součástí 2 dekorační polštáře o velikosti 40 × 40 cm.

Použité materiály: rám – masivní borovicové dřevo, překližka, nožičky z bukového dřeva.

Obsahuje pružiny, jež se vyznačují pružností, trvanlivostí posedu a bezproblémovým používáním. Zároveň zajišťují dobrou prodyšnost, a proto je vhodná i pro alergiky. Maximální nosnost je 350 kg.

Pohovku lze rozložit, kompletně sklopit, výsledný prostor na spaní má rozměr 195 × 148 cm.

Uvnitř se nachází úložné prostory, velikost úložných boxů je 175 × 60 × 15 cm.

Hodnota Martindale je 5 0000 (hodnota udává míru odolnosti proti oděru, např. u pohovek je standardně doporučena hodnota 30 000 a výše). Potah: Tato látka je velmi příjemná, měkká a jemná na dotek. Je velmi flexibilní, takže dokonale obepíná všechny křivky sedací soupravy. Pohovka je velmi odolná a barva nebude blednout v průběhu let. Praní a žehlení povoleno..

Chcete-li svůj nábytkek udržet v perfektním stavu, tak byste neměli zapomínat na pravidelné odstraňování prachu a nečistot. Jemným tahem otřete nábytek čistým suchým hadříkem a dbejte na to, abyste nepoškodili povrch. Nepoužívejte produkty, které nejsou určené pro povrch vašeho nábytku.

Zvýhodněnou cenu tohoto produktu jsme vám vyjednali s dodavatelem, jelikož bude produkt vyrábět specificky pro vás, nevznikne mu tak situace, že budou již vyrobené kusy zbytečně na skladě neprodané, tedy zero waste, který podporujeme. Bohužel s tím ale souvisí delší dodací doba, předpokládali jsme však, že si většinou stěhování poctivě plánujete a nepotřebujete pohovku zítra, tak snad je tento kompromis oukej.

Značka KOOKO HOME
Katalogové číslo 3S_HIGHLIFE2
Barva taupe
Rozměr 231 × 98 × 95 cm
Poznámka vyrobeno v Evropě
Váha 99 kg
Materiál látka
O značce / KOOKO HOME

Pohodlný nábytek nemusí být nudný! Kooko Home přináší do světa nábytku čerstvost a energii a bude šperkem každého interiéru. Zajímavý je design vzorů, skvělé barevné schéma, vynikající kvalita a krásně promyšlené detaily. Kooko Home nabízí široký sortiment nábytku různých velikostí, barev a stylů. Tady si vybere každy!

Mohlo by se vám líbit

- 64 %
Trojmístná pohovka Varenne INTÉRIEURS 86
30 610 Kč 85 190 Kč
- 20 %
Konferenční stolek Harper BLOOMINGVILLE
7 912 Kč 9 890 Kč
- 45 %
Skladem, u vás již 21. 3.
Stolní lampa Disc HÜBSCH
1 952 Kč 3 550 Kč
- 15 %
Bílá dřevěná knihovna Rain HANAH HOME
2 932 Kč 3 450 Kč