Závěsný noční stolek Nancy

2 290 Kč

Dostupné varianty

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 31. 5. - 4. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Závěsný noční stolek Nancy pochází z kolekce holandské značky interiérového designu WOOOD a díky jednoduchému designu je nevtíravě stylový. Použití lakovaného dřeva MDF zajišťuje, že noční stolek vyzařuje klid a snadno zapadne do stylu vaší ložnice.

MDF deska v kolekcích WOOOD je vyrobena z lisovaných dřevěných vláken, která jsou pojena pod tlakem pomocí pryskyřice. Výsledkem je velmi hladký povrch. MDF se používá v zadních panelech výběru úložného nábytku. MDF poskytuje základ pro ořechovou nebo dubovou dýhu. Každá dýhovaná MDF deska je opatřena transparentním ochranným nátěrem v naší vlastní továrně.

Značka WOOOD
Katalogové číslo 373538-Z
Barva Black
Rozměr 20 × 34 × 30 cm
Sleva do 20%
Materiál MDF
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / WOOOD

Koncept WOOOD je velmi jednoduchý. Vyrábějí robustní moderní nábytek, který je snadno sestavitelný a spojuje v sobě dekorativní i praktické funkce. Značka WOOOD má jen jedno poslání - dodat šťávu jakémukoliv interiéru. Vyzkoušejte atraktivní a moderní holandskou značku WOOOD a vytvořte ze svého bydlení unikátní záležitost.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Noční stolek Cholet ACTONA
1 575 Kč 1 750 Kč
- 10 %
Noční stolek Ashlan ACTONA
1 251 Kč 1 390 Kč
- 10 %
Noční stolek Ashlan ACTONA
1 575 Kč 1 750 Kč
- 55 %
Skladem, u vás již 2. 5.
Noční stolek Buca − bílá ACTONA
1 435 Kč 3 190 Kč