Dvoumístná pohovka Neelo

21 550 Kč   –15 %
18 317 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 21. 6. - 25. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Pohovka Neelo je jedním ze dvou modelů z nové kategorie kancelářských pohovek Mesonica. Tento nábytek je určen především do veřejných prostor, jako jsou kanceláře, čekárny, vstupní haly a studia. Díky malým rozměrům pohovky ji lze snadno umístit do stísněných prostor. Látka Yacht, použitá na modelu Neelo, dodává nábytku osobitý styl. Zvláštností tohoto výrobku je "kožený aspekt" v kombinaci s příjemným pocitem z látky. Vrchní vrstvu tvoří mikrosemiš s koženým potiskem - reliéfem. Podklad tohoto výrobku byl vyroben z pravé recyklované kůže. Tato recyklovaná kožená vlákna se postarají o tento zvláštní, jedinečný a hutný pocit. Kombinace látky se štíhlými nohami z přírodního dřeva navíc dělá z pohovky jedinečnou a originální interpretaci nábytku určeného pro veřejné použití. Charakteristickým prvkem pohovky je její otevřený šev, který propůjčuje nábytku neokázalý a lehce nonšalantní vzhled. Díky tomu získá každý interiér zařízený modelem Neelo charakter.

> čalounění: Yacht by Textaafoam
> Martindale 30 000, 672 g/lm, přední strana: 96 % PES 4 % PU, zadní strana: 100 % kůže
> sedák: vlnité pružiny typ B, pěna 30/45 8cm
> záda: polštář se silikonovou vložkou
> nohy: dřevěný rám 3 cm, dřevěné nohy 20 cm
> konstrukce: dřevotříska, lepenka, bukové latě

Značka MESONICA
Katalogové číslo MES-NEELO-160A-2
Barva Cognac
Rozměr 152 × 80 × 76 cm
Váha 35 kg
Sleva do 20%
Materiál látka Mesonica Selection – kožený vzhled
O značce / MESONICA

Mesonica není jen další nábytkářskou značkou, je to příběh lásky k designu a kvalitě. Očekávejte nábytek, kde každý kousek vyzařuje osobitý styl a zároveň nabízí ten nejvyšší komfort. Z klasického dřeva až po luxusní tkaniny - Mesonica je spojením tradičního řemesla s moderním designem, vytvořeným pro ty, kteří chtějí mít domov s charakterem. Je to nábytek, který se nejen podíváte, ale i prožijete.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Rozkládací pohovka Malling ACTONA
19 431 Kč 21 590 Kč
- 10 %
Rozkládací pohovka Malling ACTONA
17 721 Kč 19 690 Kč
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
160 590 Kč
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
185 450 Kč