Lavice s úložnými policemi

2 390 Kč   –10 %
2 151 Kč

Dostupné varianty

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 16. 5. - 20. 5.

  • Výdejny po celé ČR

> Konec nepořádku na chodbě zajistí tato úložná lavice. Má dvanáct přihrádek o rozměrech 29,8 x 24,4 cm (D x Š), do kterých se snadno vejde 12 párů pánských bot. Přepážky v bočních oddílech jsou nastavitelné a odnímatelné, aby se do nich vešly boty, košíky a další.
> Tato lavice na boty, vyrobená z kvalitní dřevotřískové desky o tloušťce 12 mm, unese až 136 kg bez kývání. Dodává se také se 6 podložkami na spodní straně, které chrání podlahu před poškrábáním.
> Polštář, díky kterému se na této lavici pohodlně sedí, je připevněn suchými zipy pro snadné sejmutí. Jeho látkový potah se zipem v lněném vzhledu lze snadno sejmout a vyprat.
> Není třeba se starat o montáž této lavičky na boty s polštářem. Díky jasně označeným dílům a srozumitelným pokynům jej budete mít sestaven během okamžiku.
> Ať už ji použijete jako lavičku na boty v předsíni, odkládací polici v obývacím pokoji nebo lavičku na konci postele v ložnici, tato úložná lavice jistě dodá módu i funkci všude, kde ji použijete.< /p>

Značka VASAGLE
Katalogové číslo LHS012W14
Barva šedá / bílá
Rozměr 104 × 30,3 × 48 cm
Váha 18,3 kg
Materiál dřevotříska
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / VASAGLE

Osobitý a cenově dostupný styl – to je motto německé značky Vasagle. Chtějí vytvářet jednoduchý cenově dostupný nábytek pro malé prostory, který přináší radost a osobitost do různých domácností. Jejich kolekce nabízí široký výběr nábytku do obývacího pokoje, ložnice, koupelny, kuchyňe a také do kanceláře. Nechte se zlákat funkčním nábytkem Vasagle, který získal obrovský ohlas i na veletrhu v USA.

Mohlo by se vám líbit

- 20 %
Lavice Forma HÜBSCH
10 760 Kč 13 450 Kč
Nové
Lavice VASAGLE
2 350 Kč
Nové
Lavice VASAGLE
2 350 Kč
Nové
Lavice VASAGLE
2 350 Kč