Lehátko Malawi

71 990 Kč   –10 %
64 791 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 4. 6. - 6. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Vylepšete svůj vnitřní nebo zastřešený venkovní obývací prostor pomocí našeho pečlivě vyrobeného lehátka, které je vyrobeno z regenerovaného teakového dřeva a je vybaveno plyšovými vnitřními polštáři. Každý kus z naší kolekce nese jedinečnou historii a dodá vašemu interiéru na eleganci. Ať už hledáte útulné místo pro čtení dobré knihy, nebo se jen chcete kochat krásou svého vnitřního prostředí, naše lehátko vám poskytne dokonalé útočiště. Láká vás k odpočinku a klidu v interiéru. Zde vyobrazená látka je vhodná do interiéru. Barvy se mohou od vaší obrazovky trochu lišit.

Značka BAZAR BIZAR
Katalogové číslo JASE003NBE
Barva Natural Beige
Rozměr 200 × 80 × 45-70 cm
Váha 0,1 kg
Montáž Produkt vyžaduje lehkou montáž
Materiál dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / BAZAR BIZAR

BAZAR BIZAR vás zve na dalekou cestu na tančící ostrovy, starobylé tradice a rajské pláže Indonésie. Belgická interiérová značka, která vznikla z celoživotní vášně pro cestování, vytváří velmi originální designové kousky z ekologických materiálů, jako je vodní hyacint, ratan a bambus. Rozsáhlá kolekce zahrnuje tkané koberce, lampy, polštáře, keramiku, židle a mnoho dalších interiérových a módních předmětů v jemných barvách, jako je béžová, hnědá, bílá a také černá. Pečlivě vybrané designové kousky, které důsledně ztělesňují originalitu, kvalitu, inovaci a řemeslné zpracování. Bazar Bizar přináší ten krásný dotek balijské kultury jeden za druhým do všech čtyř koutů světa.

Mohlo by se vám líbit

- 30 %
Dvoumístná pohovka Lily ATELIER DEL SOFA
24 885 Kč 35 550 Kč
- 20 %
Sametová šestimístná pohovka Tulum – pravý roh COSMOPOLITAN DESIGN
55 720 Kč 69 650 Kč
- 20 %
Sametová dvojmístná pohovka Tulum COSMOPOLITAN DESIGN
20 152 Kč 25 190 Kč