Trojmístná pohovka Toro

24 990 Kč   –15 %
21 241 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 24. 6. - 26. 6.

  • Výdejny po celé ČR

S nadrozměrnou objednávkou vás samozřejmě nenecháme na holičkách. Dopravu i takto velkého kousku, včetně výnosu 2 člennou posádkou, od nás budete mít zadarmo.

Některý nábytek vás okamžitě zaujme, což je případ pohovky, taburetu a křesla ze série Toro. Pokud u sedačky oceníte její moderní design a jednoduché linie. Má pohodlný, ale elegantní čalouněný sedák a dodává se se dvěma dekorativními polštáři. Pohovka Toro se dodává v bohaté paletě barev pouze z vysoce kvalitních látek. Je třeba ocenit její nohy z přírodního dubového dřeva - charakteristické pro nejlepší řemeslné zpracování pohovky Mesonica. Pro doplnění zážitku si můžete sedací soupravu Toro doplnit pufem nebo křeslem, které se hodí k rohové sedací soupravě zvětšující prostor pohovky.

> čalounění: kvalitní tkanina polyester 100%, Martindale: 100 000, 330 g/m2, vodoodpudivá, sametový finiš
> polyuretanová pěna: sedák: 30 kg/m³
> konstrukce: překližka, buk, borové dřevo, dřevotříska, sololit

Značka MESONICA
Katalogové číslo MES-TORO-37A-3
Barva Dark Navy Blue
Rozměr 217 × 96 × 84 cm
Váha 57 kg
Sleva do 20%
Materiál látka Mesonica Selection
samet: O sametu lze rozhodně říci, že hřeje, zútulní jakýkoliv interiér a dodá nádech slavnostního vzhledu a originality. Ze všeho nejvíce je však příjemný na dotek, proto se využívá na nábytek, doplňky a oblečení.
O značce / MESONICA

Mesonica není jen další nábytkářskou značkou, je to příběh lásky k designu a kvalitě. Očekávejte nábytek, kde každý kousek vyzařuje osobitý styl a zároveň nabízí ten nejvyšší komfort. Z klasického dřeva až po luxusní tkaniny - Mesonica je spojením tradičního řemesla s moderním designem, vytvořeným pro ty, kteří chtějí mít domov s charakterem. Je to nábytek, který se nejen podíváte, ale i prožijete.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Rozkládací pohovka Malling ACTONA
19 431 Kč 21 590 Kč
- 10 %
Rozkládací pohovka Malling ACTONA
17 721 Kč 19 690 Kč
Pohovka Belvedere EICHHOLTZ
160 590 Kč
Pohovka Taraval EICHHOLTZ
185 450 Kč