Komoda Hido

36 790 Kč   –10 %
33 111 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 23. 5. - 27. 5.

  • Výdejny po celé ČR

Pozdravte Hido - majestátní příborník se spoustou úložného prostoru pro uspořádání šatníku, uspořádání všech drobností v obývacím pokoji nebo schování zimních čepic a šál v chodbě. Jednoduchá forma Hido, vybavená diskrétními zásuvkami, je dynamizována jasným členěním a hmatatelným povrchem, což okamžitě přináší nádech elegance bez námahy do každého stylu interiéru.

> Nestoupejte ani nesedejte na nábytek
> Maximální nosnost: 100 kg (rovnoměrně rozložené)
> Maximální nosnost zásuvek: 30 kg na každý

Značka NOO.MA
Katalogové číslo FUR3902
Barva Oak
Rozměr 146 × 76 × 51 cm
Váha 45 kg
Sleva do 20%
Materiál dřevotřísková deska / dýha
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / NOO.MA

Polská značka noo.ma má široký výběr nábytků a doplňků jak pro komerční účely, tak pro vytvoření domova a pohody. Dbají na udržitelnost materiálů, které jsou orientované na budoucnost za rozumné ceny. NOO.MA prodává všestranný a vizuálně univerzální nábytek a doplňky pro všechny kreativce. Jejich klíčovou hodnotou je vždy být šetrnější k životnímu prostředí, proto jsou všechny jejich návrhy vyráběny zodpovědně a dodávány v plochém balení, téměř bez použití plastů.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Komoda Sierra TEULAT
20 061 Kč 22 290 Kč
Komoda Cabana EICHHOLTZ
151 790 Kč
Komoda Modesto L EICHHOLTZ
185 450 Kč
Komoda Camelot L EICHHOLTZ
202 450 Kč