Nástěnná police Flower

1 850 Kč

Dostupné varianty

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 6. 6. - 10. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Tato nástěnná police se hodí do každé domácnosti a místnosti. Je vyrobena z ohýbaného dřeva a má na zadní straně kování, díky čemuž vypadá jako vznášející se ze zdi bez viditelných držáků. Otočte polici nahoru nebo dolů, jakýmkoli způsobem. Není potřeba žádná montáž. Krásně vystavte své poklady, jako jsou dekorace a fotografie, nebo ukládejte knihy, hračky atd. Použijte jednu nebo vytvořte jedinečnou stěnu pomocí více polic a umístěte je, jak si přejete. Tato police je perfektním doplňkem do každé domácnosti, která potřebuje úložný prostor pro malé, ale důležité věci ve vaší domácnosti.

Značka TENZO
Katalogové číslo 9000663010
Barva Red Sand
Rozměr 80 × 12 × 20 cm
Váha 2,5 kg
Materiál překližka
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / TENZO

Seznamte se s švédskou nábytkářskou firmou, kombinující trendový designový nábytek spolu se skandinávským nadechem, jehož historie sahá už od roku 1934. Široká nabídka kvalitního nábytku, navrhovaný od pečlivě vybraných designerů úzce spolupracujících s výrobou tak, aby využil maximální kapacitu výroby ve Švédsku. Bez kompromisů tvoří moderní a unikátní nábytek s citem pro detail, který vás nadchne.

Mohlo by se vám líbit

- 20 %
Police Forma – M HÜBSCH
4 792 Kč 5 990 Kč
- 20 %
Police Forma – S HÜBSCH
2 120 Kč 2 650 Kč
- 20 %
Nástěnná police Arki – natural HÜBSCH
1 832 Kč 2 290 Kč
- 20 %
Nástěnná police Arki – oranžová HÜBSCH
1 832 Kč 2 290 Kč