Úložná lavice Switch

13 490 Kč
  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 6. 6. - 10. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Moderní a elegantní lavice do předsíně s dobrým úložným prostorem. Lavice má uvnitř dvě nastavitelné police. Elegantní asymetrická madla na dveřích v kombinaci s dubovými detaily z nich dělají kus nábytku do každé moderní domácnosti. Jemně zaoblené tělo a štíhlé kovové nohy jsou lakovány ve stejném odstínu a tvoří jeden dokonalý celek. Řada je navržena dánským designérským duem Says Who a je skutečně skandinávskou minimalistickou řadou. Exkluzivní nábytek se skandinávským nádechem, vyrobený společností Tenzo ve Švédsku.

Značka TENZO
Katalogové číslo 9007702034
Barva Anthracite Matte
Rozměr 94 × 53,5 × 35,3 cm
Váha 29 kg
Materiál dřevotříska / MDF
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / TENZO

Seznamte se s švédskou nábytkářskou firmou, kombinující trendový designový nábytek spolu se skandinávským nadechem, jehož historie sahá už od roku 1934. Široká nabídka kvalitního nábytku, navrhovaný od pečlivě vybraných designerů úzce spolupracujících s výrobou tak, aby využil maximální kapacitu výroby ve Švédsku. Bez kompromisů tvoří moderní a unikátní nábytek s citem pro detail, který vás nadchne.

Mohlo by se vám líbit

- 20 %
Lavice Forma HÜBSCH
10 760 Kč 13 450 Kč
Nové
Lavice VASAGLE
2 350 Kč
Nové
Lavice VASAGLE
2 350 Kč
Nové
Lavice VASAGLE
2 350 Kč