Policový díl Z

8 050 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 6. 6. - 10. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Z je jednoduchá, ale všestranná police – stačí ji otočit o 90 stupňů a vytvořit nový vzhled. Čisté proporce a jednoduchá geometrie oslavují severský design a hrany jsou pěkně zaoblené, aby přispěly k měkkému a klasickému stylu. Neočekávané úložiště, které se hodí do všech prostorů vašeho domova a nábytku s nadčasovou elegancí. Doplnění o krabice, dvířka nebo šuplíky pro pěkné skryté uložení. Moduly Z lze otočit a zavěsit dvěma způsoby tak, aby vrstvy vytvořily pěkný vzor. Použijte jako jeden nebo vytvořte svůj vlastní tvar s několika Z kostkami. Je to dokonalý kus nábytku, se kterým můžete být kreativní. Se Z je snadné změnit styl vašeho domova, stačí změnit výzdobu a získáte nový pocit.

Značka TENZO
Katalogové číslo MASTER_955
Barva Natural Oak
Materiál MDF / masivní dřevo
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / TENZO

Seznamte se s švédskou nábytkářskou firmou, kombinující trendový designový nábytek spolu se skandinávským nadechem, jehož historie sahá už od roku 1934. Široká nabídka kvalitního nábytku, navrhovaný od pečlivě vybraných designerů úzce spolupracujících s výrobou tak, aby využil maximální kapacitu výroby ve Švédsku. Bez kompromisů tvoří moderní a unikátní nábytek s citem pro detail, který vás nadchne.

Mohlo by se vám líbit

- 10 %
Knihovna Seaford ACTONA
4 005 Kč 4 450 Kč
- 10 %
Skladem, u vás již 30. 4.
Knihovna Seaford – černá ACTONA
4 041 Kč 4 490 Kč
- 15 %
Police Vita HOUSE NORDIC
3 017 Kč 3 550 Kč
- 15 %
Police Vita HOUSE NORDIC
2 456 Kč 2 890 Kč