Pracovní stůl Lipp

9 150 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 6. 6. - 10. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Úhledný a stabilní stůl pro malé kancelářské prostory nebo domácí kancelář. Jednoduchý a elegantní skandinávský design s barevnou deskou a stabilní kovovou základnou. Dobré místo pro počítače i stacionární zařízení v případě potřeby. Maximální nosnost 20 kg. Díky nastavitelným nožičkám lze stůl snadno dostat do vodorovné roviny, i když je podlaha nerovná. Navrhl a vyrobil švédský výrobce nábytku Tenzo. Současný kus nábytku inspirovaný skandinávským designovým dědictvím, navržený a vyrobený ve Švédsku společností Tenzo. Lipp je kolekce nábytku vhodná pro každého milovníka moderního domácího interiéru, který miluje ladné barevné odstíny.

Značka TENZO
Katalogové číslo 9002341072
Barva Cotton White Matte
Rozměr 118 × 75 × 60 cm
Váha 20 kg
Materiál dřevotříska / kov
kov: Lesklý kvalitní materiál, který dodá nádech luxusu a jen tak se neokouká. Mezi jeho přednosti řadíme především houževnatost a výdrž. Proto jsou produkty s prvky kovu jedny z nejkvalitnějších na trhu. dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / TENZO

Seznamte se s švédskou nábytkářskou firmou, kombinující trendový designový nábytek spolu se skandinávským nadechem, jehož historie sahá už od roku 1934. Široká nabídka kvalitního nábytku, navrhovaný od pečlivě vybraných designerů úzce spolupracujících s výrobou tak, aby využil maximální kapacitu výroby ve Švédsku. Bez kompromisů tvoří moderní a unikátní nábytek s citem pro detail, který vás nadchne.

Mohlo by se vám líbit

- 20 %
Pracovní stůl Studio HÜBSCH
18 680 Kč 23 350 Kč
- 20 %
Pracovní stůl Tripple HÜBSCH
19 432 Kč 24 290 Kč
- 10 %
- 30 %
Skladem, u vás již 30. 4.
Pracovní stůl Rammi HANAH HOME
3 255 Kč 4 650 Kč