Skříňka Switch

27 350 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 10. 6. - 12. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Tato skříňka na vysoké desky uloží veškeré vaše nádobí, sklenice atd. ve vaší jídelně nebo obývacím pokoji. Jeho dobré a elegantní proporce z něj dělají daný kus nábytku v každé moderní i klasické domácnosti. Skříňka Switch má vynikající skandinávský design s dobře zpracovanými masivními dubovými rukojeťmi jako ústředním bodem. Skříň má čtyři dvířka a čtyři nastavitelné police. Nohy jsou lakované ve stejné barvě jako skříňka. Dvířka s měkkým dovíráním s hladkým a tichým zavíráním. Switch je řada minimalisticky navrženého nábytku pro současný domov. Moderní stylový nábytek v klasických odstínech v kombinaci s elegantními asymetrickými úchytkami z této řady nábytku do každé domácnosti. Nábytek nechá vyniknout váš pokoj a dodá vašemu domovu klasický nejmodernější vzhled. Jemně zaoblené tělo a štíhlé kovové nohy jsou lakovány stejným odstínem a tvoří tak jeden dokonalý celek. Navrženo dánským designérským duem "Says Who". Nikolaj Duve a Kasper Meldgaard jsou nábytkářští fanatici, průmysloví designéři a kreativci s láskou k modernímu skandinávskému designu. Jednoduchost a funkčnost jsou základními kvalitami jejich designu.

Značka TENZO
Katalogové číslo 9007734034
Barva Anthracite Matte
Rozměr 90 × 128 × 45 cm
Materiál dřevotříska / MDF
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / TENZO

Seznamte se s švédskou nábytkářskou firmou, kombinující trendový designový nábytek spolu se skandinávským nadechem, jehož historie sahá už od roku 1934. Široká nabídka kvalitního nábytku, navrhovaný od pečlivě vybraných designerů úzce spolupracujících s výrobou tak, aby využil maximální kapacitu výroby ve Švédsku. Bez kompromisů tvoří moderní a unikátní nábytek s citem pro detail, který vás nadchne.

Mohlo by se vám líbit

- 15 %
Skříňka Kyoto HOUSE NORDIC
6 876 Kč 8 090 Kč
- 15 %
Stojan na květiny Beja HOUSE NORDIC
756 Kč 890 Kč
- 15 %
Stojan na květiny Rabo HOUSE NORDIC
807 Kč 950 Kč
- 15 %
Stojan na květiny Trofa HOUSE NORDIC
416 Kč 490 Kč