Zrcadlo Color

11 190 Kč

Dostupné varianty

  • Doprava zcela zdarma

  • Garance nejlepší ceny

  • Vrácení zcela zdarma

  • u vás doma 7. 6. - 11. 6.

  • Výdejny po celé ČR

Nechte svůj domov vyniknout barevnými detaily! Toto vysoce kvalitní stojací zrcadlo z kolekce Tom Tailor Color je stylovým a poutavým doplňkem interiéru do vaší ložnice, chodby, koupelny nebo obývacího pokoje. Oválný tvar zrcadlového skla zasahuje až k barevné základně a dodává zrcadlu hladký a příjemný pocit z vašeho domova. Jednoduše nakloňte zrcadlo ke stěně, kamkoli si budete přát! Díky gumovým nožičkám zůstane zrcadlo plné velikosti na svém místě. Pro vaši bezpečnost je zahrnuta také ochrana proti převrácení. Stylizované s tlačítkem se značkou Tom Tailor pro skutečný životní styl Tom Tailor. Vyrobeno ve Švédsku. Navrženo populární značkou Tom Tailor a vyrobené ve Švédsku společností Tenzo. Kolekce kombinuje čisté linie s hravými barvami – kus nábytku, který si získá pozornost diváků a dodá vašemu domovu barevný nádech.

Značka TENZO
Katalogové číslo 9002909031
Barva Forest Green
Rozměr 55 × 170 × 3 cm
Váha 26 kg
Materiál MDF
dřevo: Dřevo je jeden z nejkrásnějších darů, které jsme od přírody dostali. Najdete u nás spoustu rozdílných druhů dřeva, ale o všech se dá říct, že mají nádech luxusu, praktičnosti a výdrže. Pro nejlepší péči doporučujeme používat speciální čistící přípravky na dřevo.
O značce / TENZO

Seznamte se s švédskou nábytkářskou firmou, kombinující trendový designový nábytek spolu se skandinávským nadechem, jehož historie sahá už od roku 1934. Široká nabídka kvalitního nábytku, navrhovaný od pečlivě vybraných designerů úzce spolupracujících s výrobou tak, aby využil maximální kapacitu výroby ve Švédsku. Bez kompromisů tvoří moderní a unikátní nábytek s citem pro detail, který vás nadchne.

Mohlo by se vám líbit

- 15 %
Zrcadlo Madrid HOUSE NORDIC
2 881 Kč 3 390 Kč
Stojací zrcadlo Novo EICHHOLTZ
54 650 Kč
Kovové zrcadlo Doutzen
Kovové zrcadlo Doutzen
Varianty:170 × 40 × 5 cm /
Kovové zrcadlo Doutzen WOOOD
3 390 Kč
Zrcadlo Color TENZO
11 190 Kč